ΑρχικήLOGISTICSΈλληνας (ξανά) ο Ευρωπαίος Logistics Professional of the Year 2019: Ο Κ. Χολέβας από την LafargeHolcim

Έλληνας (ξανά) ο Ευρωπαίος Logistics Professional of the Year 2019: Ο Κ. Χολέβας από την LafargeHolcim

Ο VP Exports & Supply Chain Oil & Gass στην εταιρεία LafargeHolcim, Κώστας Χολέβας, βραβεύτηκε, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics (European Logistics Association – ELA), ως «Professional of the Year» για το 2019.

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Χολέβας εκπροσώπησε την Ελλάδα, στον ετήσιο διαγωνισμό ELA Awards – Professional of the Year 2019.

Είχε ήδη προηγηθεί η βράβευσή του ως «Manager of the Year 2019» από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME), στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος», γεγονός που αποτέλεσε το «εισιτήριό» του για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Ευρώπη.

Τον κ. Χολέβα συναγωνίστηκε για τον τίτλο του «Manager of the Year 2019» ο Jalal Benhayoun, CEO της Portnet SA, εκπροσωπώντας το Μαρόκο.

«Είναι τιμή μου να λαμβάνω αυτό το αναγνωρισμένο βραβείο και να εντάσσομαι στην ομάδα των νικητών, οι οποίοι έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας, ώστε να κάνουμε τη διαφορά στο επιχειρείν μέσω της αριστείας στην εφοδιαστική αλυσίδα. Αυτό το βραβείο αποτελεί ισχυρό κίνητρο και παρότρυνση για την επιδίωξη ακόμα υψηλότερων επαγγελματικών στόχων», δήλωσε ο κ. Χολέβας κατά την παραλαβή του βραβείου.

Ο Σπύρος Ολύμπιος, πρόεδρος του ILME και μέλος ΔΣ του ELA, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιτυχία του κ. Κώστα Χολέβα. Είμαστε δε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο νικητής του Ελληνικού βραβείου «Μέγας Αλέξανδρος» διακρίθηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας ότι τα Στελέχη Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την ανάπτυξη εταιρειών και οργανισμών».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στις 23 Μαΐου, με την συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών του κλάδου των Logistics καθώς και εκπροσώπων σημαντικών πολυεθνικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα 5 τελευταία χρόνια, με την υποστήριξη του ILME, o τίτλος του «Professional of the Year» στο πλαίσιο των ELA Awards έχει κατακτηθεί 4 φορές από τους Έλληνες υποψήφιους.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο