Σάββατο, 29 Αυγούστου, 2026
Ειδήσεις και νέα για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

    Δυο «μονομάχοι» για τον Προαστιακό Δυτικής Θεσσαλονίκης και τη σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου προβλήτα. Τα χρονοδιαγράμματα των έργων

    29 Αυγούστου, 2026
    MMM

    Αναβαθμίζεται το Τραμ, πυκνώνουν τα δρομολόγια. Οι αλλαγές στα τμήματα Σύνταγμα – Πικροδάφνη και Ασκληπιείο Βούλας – Σεφ

    29 Αυγούστου, 2026
    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Παράδοση 4 Blocks για την τρίτη γαλλική φρεγάτα FDI από τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας

    28 Αυγούστου, 2026
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Eurobank: Η συμβολή του εξωτερικού τομέα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το Q2

    28 Αυγούστου, 2026
    MMM

    Ωρίμανση των επεκτάσεων του Μετρό στα Δυτικά και ολοκλήρωση έργων στο λιμάνι Θεσσαλονίκης ζητά το ΤΕΕ/ΤΚΜ

    28 Αυγούστου, 2026
    ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

    Συνάντηση ΠΕΠΕ – ΠΑΣΟΚ για την εικόνα στον ελληνικό σιδηρόδρομο

    28 Αυγούστου, 2026

  • ΜΜΜ
  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΟΔΙΚΕΣ
  • LOGISTICS
  • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
No Result
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

    Δυο «μονομάχοι» για τον Προαστιακό Δυτικής Θεσσαλονίκης και τη σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου προβλήτα. Τα χρονοδιαγράμματα των έργων

    29 Αυγούστου, 2026
    MMM

    Αναβαθμίζεται το Τραμ, πυκνώνουν τα δρομολόγια. Οι αλλαγές στα τμήματα Σύνταγμα – Πικροδάφνη και Ασκληπιείο Βούλας – Σεφ

    29 Αυγούστου, 2026
    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Παράδοση 4 Blocks για την τρίτη γαλλική φρεγάτα FDI από τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας

    28 Αυγούστου, 2026
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Eurobank: Η συμβολή του εξωτερικού τομέα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το Q2

    28 Αυγούστου, 2026
    MMM

    Ωρίμανση των επεκτάσεων του Μετρό στα Δυτικά και ολοκλήρωση έργων στο λιμάνι Θεσσαλονίκης ζητά το ΤΕΕ/ΤΚΜ

    28 Αυγούστου, 2026
    ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

    Συνάντηση ΠΕΠΕ – ΠΑΣΟΚ για την εικόνα στον ελληνικό σιδηρόδρομο

    28 Αυγούστου, 2026

  • ΜΜΜ
  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΟΔΙΚΕΣ
  • LOGISTICS
  • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
No Result
Προβολή όλων
Ειδήσεις και νέα για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές
No Result
Προβολή όλων

Στην υποβολή δεσμευτικών προσφορών ο διαγωνισμός για τη σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου προβλήτα και τον Προαστιακό Δυτικής Θεσσαλονίκης

ffotinos by ffotinos
26 Μαΐου, 2026
στο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
0
Share on FacebookShare on Twitter
Εκτύπωση άρθρου

Δημοσιεύθηκε από τη Σιδηρόδρομοι Ελλάδος η Β’ Φάση του διαγωνισμού για το έργο «Σιδηροδρομική Σύνδεση του 6ου Προβλήτα Λιμένα Θεσσαλονίκης και Κατασκευή Προαστιακού Δυτικής Θεσσαλονίκης», συνολικού προϋπολογισμού 53,4 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ, με το έργο να περνά πλέον στο τελικό στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας και στην υποβολή δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.

Το έργο διακρίνεται σε δύο βασικές ενότητες. Η πρώτη αφορά την ανάπτυξη του δικτύου του Δυτικού Προαστιακού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης, με την κατασκευή και λειτουργική αναβάθμιση επτά σιδηροδρομικών σταθμών/στάσεων.

Για τους επιβάτες, ο Δυτικός Προαστιακός σημαίνει νέους, προσβάσιμους σταθμούς και στάσεις, με αποβάθρες, διαμορφωμένες προσβάσεις για πεζούς και άτομα με αναπηρία, καθώς και χώρους στάθμευσης στους σταθμούς, ώστε η πρόσβαση στο δίκτυο να είναι πιο εύκολη για όσους μετακινούνται από και προς τη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη ενότητα αφορά τη σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου Προβλήτα του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης με το υφιστάμενο σιδηροδρομικό δίκτυο, μέσω νέας σιδηροδρομικής γραμμής.

Η παρέμβαση αυτή ενισχύει τη σύνδεση του λιμένα με το εθνικό και διεθνές σιδηροδρομικό δίκτυο, αναβαθμίζοντας τον ρόλο της Θεσσαλονίκης στις εμπορευματικές μεταφορές και στους διαδρόμους διασύνδεσης με τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο έργο περιλαμβάνονται επίσης οι απαιτούμενες τεχνικές παρεμβάσεις στην υφιστάμενη ηλεκτροκινούμενη σιδηροδρομική γραμμή, όπως ανακατασκευή γραμμών όπου απαιτείται, υδραυλικά έργα, έργα αποστράγγισης και οχετοί, καθώς και οι αναγκαίες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρομικά συστήματα για τη λειτουργία των νέων σταθμών και της σύνδεσης.

Από τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου έχει προκριθεί η ανάπτυξη δικτύου μορφής «Υ», με δύο ανατολικούς κλάδους, Σίνδου και Αγχιάλου – Διαβατών, και ενιαίο κλάδο προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας συνολικά επτά στάσεις: Σίνδου, Αγχιάλου, Διαβατών, Κορδελιού, Επτανήσου, Μενεμένης και Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Η νέα αυτή διάταξη επιτρέπει τη σύνδεση του προαστιακού δικτύου με το Μετρό Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα αστικών μεταφορών για τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η σύνδεση του 6ου Προβλήτα ενισχύει τον στρατηγικό ρόλο του λιμένα Θεσσαλονίκης και βελτιώνει τις διεθνείς εμπορευματικές διασυνδέσεις της χώρας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, η κατασκευή του Δυτικού Προαστιακού Θεσσαλονίκης προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός 18 μηνών, ενώ η σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου Προβλήτα του ΟΛΘ έχει χρονικό ορίζοντα υλοποίησης 36 μηνών.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι ότι το έργο προβλέπει τμηματικές παραδόσεις στους σταθμούς του προαστιακού, επιτρέποντας τη σταδιακή λειτουργία τμημάτων του δικτύου και τη σταδιακή απόδοση στους πολίτες, καθώς προχωρά η κατασκευή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Κυβέρνησης για ενίσχυση του ασφαλούς σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας αλλά και των ευρύτερων δράσεων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ένα ακόμα έργο, που σχετίζεται με ένα αίτημα δεκαετιών, η σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και η κατασκευή του προαστιακού Δυτικής Θεσσαλονίκης, εισέρχεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ρόλος των ευρωπαϊκών πόρων που εξασφαλίσαμε, είναι σημαντικός. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι, στο σύνολό τους, χρηματοδοτούν έργα και μεταρρυθμίσεις προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας. Αυτό δεσμευτήκαμε, αυτό κάνουμε πράξη».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τόνισε: «Η Θεσσαλονίκη αποκτά σταδιακά ένα ενιαίο δίκτυο μέσων σταθερής τροχιάς. Με την παράδοση της Καλαμαριάς, το Μετρό θα συνδέει την ανατολική πλευρά της πόλης με τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Από εκεί, με τον Δυτικό Προαστιακό, η σύνδεση θα συνεχίζεται προς τη δυτική Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας έναν νέο άξονα μετακίνησης που ενώνει περισσότερες περιοχές της πόλης με γρήγορο, αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο.

Στόχος μας είναι οι μετακινήσεις να λειτουργούν ως ένα ενιαίο σύστημα: ο πολίτης να μπορεί να μετακινείται πιο εύκολα από τη μία πλευρά της πόλης στην άλλη, συνδυάζοντας διαφορετικά μέσα σταθερής τροχιάς.

Παράλληλα, η σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου Προβλήτα του ΟΛΘ ενισχύει τον στρατηγικό ρόλο της Θεσσαλονίκης ως πύλης προς τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και συνδέεται με τον ευρύτερο διάδρομο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας. Είναι ένα έργο για την καθημερινότητα της πόλης, αλλά και για τη θέση της Θεσσαλονίκης στον νέο μεταφορικό χάρτη της περιοχής».

Ο γενικός γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, Ταμείου Συνοχής και ΕΚΤ, Βασίλειος Σιαδήμας, δήλωσε: «Μέσα από το Πρόγραμμα “Μεταφορές 2021-2027” του ΕΣΠΑ πρόκειται να χρηματοδοτηθούν παρεμβάσεις όπως αυτή, που βελτιώνουν τη συνδεσιμότητα και αναβαθμίζουν τις σιδηροδρομικές υποδομές της χώρας.

Ο Δυτικός Προαστιακός Θεσσαλονίκης και η σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου Προβλήτα του ΟΛΘ είναι έργα που στηρίζει το Πρόγραμμα: παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινή μετακίνηση χιλιάδων πολιτών, ενώνουν διαφορετικά μέσα μεταφοράς και ενισχύουν τη λειτουργία του λιμένα.

Η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων δεν αποτυπώνεται στα ποσά, αλλά στα έργα που φτάνουν στους πολίτες. Με τη μετάβαση στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, δείχνουμε πως ο σχεδιασμός μετατρέπεται σε υλοποίηση, με απτό όφελος για τη Θεσσαλονίκη και την οικονομία της ευρύτερης περιοχής».

Ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, Στέλιος Σακαρέτσιος, σημείωσε: «Ο Δυτικός Προαστιακός και η σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου Προβλήτα αποτελούν κρίσιμες παρεμβάσεις για τη μετάβαση της Θεσσαλονίκης σε ένα πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο μοντέλο μεταφορών.

Δημιουργούν τις προϋποθέσεις για καλύτερη διασύνδεση λιμένα, σιδηροδρόμου και μέσων σταθερής τροχιάς, ενισχύοντας τόσο την καθημερινή κινητικότητα όσο και τον στρατηγικό ρόλο της πόλης ως κόμβου μεταφορών και logistics στην ευρύτερη περιοχή».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Σιδηρόδρομοι Ελλάδος Μ.Α.Ε., Χρήστος Παληός, δήλωσε: «Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Σιδηρόδρομοι Ελλάδος για την επαναφορά του σιδηροδρόμου στον κεντρικό του ρόλο: στις καθημερινές μετακινήσεις, στη σύνδεση των πόλεων και στην υποστήριξη της οικονομίας.

Για τη Θεσσαλονίκη, πρόκειται για μία παρέμβαση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς αξιοποιεί υφιστάμενη υποδομή, δημιουργεί νέες δυνατότητες μετακίνησης για περιοχές που για χρόνια δεν είχαν επαρκή σιδηροδρομική εξυπηρέτηση και φέρνει τον σιδηρόδρομο πιο κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών. Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι ότι προβλέπονται τμηματικές παραδόσεις στους σταθμούς του προαστιακού, ώστε το έργο να αρχίσει να αποδίδει σταδιακά και οι πολίτες να βλέπουν τα οφέλη να εμφανίζονται ήδη κατά την εξέλιξη της κατασκευής.

Ο στόχος είναι σαφής: μία Θεσσαλονίκη πιο συνδεδεμένη, πιο λειτουργική και πιο προσβάσιμη, με τον σιδηρόδρομο να αποτελεί βασικό εργαλείο βιώσιμης μετακίνησης και ανάπτυξης».

Σημειώνεται ότι, το έργο προγραμματίζεται να ενταχθεί από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στο Πρόγραμμα «Μεταφορές 2021-2027» του ΕΣΠΑ, ενισχύοντας τις παρεμβάσεις που βελτιώνουν τη συνδεσιμότητα, τις βιώσιμες μεταφορές και τις στρατηγικές υποδομές της χώρας.

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του «m» στο Youtube
Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του «m» στο Linkedin
Tags:ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 6ΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΟΛΘΟΣΕΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σχετικά Άρθρασχετικά

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δυο «μονομάχοι» για τον Προαστιακό Δυτικής Θεσσαλονίκης και τη σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου προβλήτα. Τα χρονοδιαγράμματα των έργων

29 Αυγούστου, 2026
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΒΕΘ: Ζωτικής σημασίας η σύνδεση του λιμένα Θεσσαλονίκης με το σιδηροδρομικό και οδικό δίκτυο

27 Αυγούστου, 2026
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Παρατάθηκε ως τις 29 Οκτωβρίου η πλήρης ολοκλήρωση των έργων στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Κραννώνας στη Θεσσαλία

24 Αυγούστου, 2026
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Ο καθηγητής Ευάγγελος Σαμπράκος νέο μέλος του Δ.Σ. των Σιδηροδρόμων Ελλάδος

18 Αυγούστου, 2026
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Παρατάθηκε έως τις 7 Νοεμβρίου η σύμβαση της PLANET για τα σιδηροδρομικά έργα αποκατάστασης της Θεσσαλίας

17 Αυγούστου, 2026
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Απορρίφθηκε ένσταση της κοινοπραξίας ΑΚΤΩΡ – ΑΒΑΞ – ΤΕΡΝΑ για το αποστραγγιστικό σύστημα της σήραγγας Όθρυος

6 Αυγούστου, 2026
Επόμενο άρθρο

Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ διοργανώνει την 61η Συνεδρίαση του NIB Network στις 10 - 11 Ιουνίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έχω διαβάσεις και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.

  • Δημοφιλή
  • Σχόλια
  • Τελευταία

Παρατάθηκε ως τις 29 Οκτωβρίου η πλήρης ολοκλήρωση των έργων στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Κραννώνας στη Θεσσαλία

24 Αυγούστου, 2026

Τι υποστηρίζει η Αστυνομία για το συμβάν στον σταθμό «Κορυδαλλός» του Μετρό

25 Αυγούστου, 2026

Παρατάσεις στις δεσμευτικές προσφορές των διαγωνισμών για την «απελευθέρωση» των ΚΤΕΛ σε 8 Περιφέρειες

24 Αυγούστου, 2026

«Εκπλήξεις» αναμένονται στη ΔΕΘ από ΓΑΙΑΟΣΕ και ΕΛΤΑ

25 Αυγούστου, 2026

ΥΠΑ: 9,38 εκατ. ευρώ για την προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Επιτήρησης (TAR – Terminal Area Radar). Οι περιοχές

24 Αυγούστου, 2026

Επίθεση σε σταθμάρχη στον σταθμό «Κορυδαλλός» καταγγέλλει το Συνδικάτο Σταθμαρχών «Πρώτη Γραμμή»

24 Αυγούστου, 2026

Δυο «μονομάχοι» για τον Προαστιακό Δυτικής Θεσσαλονίκης και τη σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου προβλήτα. Τα χρονοδιαγράμματα των έργων

29 Αυγούστου, 2026

Πρόταση για επιβατική γραμμή Αίγιο – Τριζόνια – Άγ. Νικόλαος – Γαλαξίδι – Ιτέα με συμβατικό ταχύπλοο

25 Αυγούστου, 2026

Σκύρος υπέρ υδροπλάνων: Επιστολή δημάρχου, Λιμενικού Ταμείου και ξενοδόχων σε υπουργό Μεταφορών και ΑΠΑ

2

Στο ΤΠΑ 2026-2030 η ολοκλήρωση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο – Ροδοδάφνη

2

Απελευθέρωση αγοράς ΚΤΕΛ: Από τις 19 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου οι προσφορές σε 11 διαγωνισμούς, συνολικού ύψους 3,45 δισ. ευρώ

1

Υδροπλάνα: Μια «πονεμένη» ιστορία που συνεχίζεται με ετήσιες ζημιές σχεδόν 1 εκατ. ευρώ!

1

Κατά 1,8% αυξήθηκε η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του Πειραιά τον Ιούλιο. Στο -2,2% στο 7μηνο

1

Εκτός λειτουργίας το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ

1

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 19 εκατ. ευρώ προχώρησε η OB STREEM

0

Μικρή χρονική παράταση στους διαγωνισμούς για την “απελευθέρωση” των ΚΤΕΛ σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία

0

Δυο «μονομάχοι» για τον Προαστιακό Δυτικής Θεσσαλονίκης και τη σιδηροδρομική σύνδεση του 6ου προβλήτα. Τα χρονοδιαγράμματα των έργων

29 Αυγούστου, 2026

Αναβαθμίζεται το Τραμ, πυκνώνουν τα δρομολόγια. Οι αλλαγές στα τμήματα Σύνταγμα – Πικροδάφνη και Ασκληπιείο Βούλας – Σεφ

29 Αυγούστου, 2026

Παράδοση 4 Blocks για την τρίτη γαλλική φρεγάτα FDI από τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας

28 Αυγούστου, 2026

Eurobank: Η συμβολή του εξωτερικού τομέα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το Q2

28 Αυγούστου, 2026

Ωρίμανση των επεκτάσεων του Μετρό στα Δυτικά και ολοκλήρωση έργων στο λιμάνι Θεσσαλονίκης ζητά το ΤΕΕ/ΤΚΜ

28 Αυγούστου, 2026

Συνάντηση ΠΕΠΕ – ΠΑΣΟΚ για την εικόνα στον ελληνικό σιδηρόδρομο

28 Αυγούστου, 2026

Συνεργασία της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

28 Αυγούστου, 2026

Στο Top 10 των αεροδρομίων με τον μεγαλύτερο αριθμό εμπορικών πτήσεων ο ΔΑΑ για το 2025

28 Αυγούστου, 2026

Metaforespress

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Δείτε Ακόμη

  • Υπόγειος
  • Οικονομία
  • Γνώμη
  • (Ταχο)γράφος
  • Videos

Εγγραφή Νewsletter



    Social Media

    Ακολουθήστε το metaforespress.gr στο google news

    Powered by iservices logo

    Metaforespress imunify-bot-check

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

    No Result
    Προβολή όλων
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΜΜΜ
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
    • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
    • ΟΔΙΚΕΣ
    • LOGISTICS
    • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
    • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
    • ΥΠΟΓΕΙΟΣ

    © metaforespress.gr

    Επισκόπηση απορρήτου
    Metaforespress

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

    Necessary

    Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

    Στατιστικά

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

    Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.