ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΕπιστολή της νέας προέδρου της ΠΟΣΤ Βάνιας Ανδρέου στους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ

Επιστολή της νέας προέδρου της ΠΟΣΤ Βάνιας Ανδρέου στους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ

Η κα Βάνια Ανδρέου αποτελεί τη νέα πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ).

Η νέα πρόεδρος της ΠΟΣΤ, σε διαδικτυακή επιστολή στους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ, τονίζει ότι «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η θέση της προέδρου», υπογραμμίζοντας ότι «η νέα αυτή εποχή θα μας βρει πιο ενωμένους και πιο δυνατούς για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις νέες προκλήσεις που αναπόφευκτα γεννά ο δομικός ανασχηματισμός των ΕΛΤΑ, αλλά και η οικονομική και κοινωνική κρίση της πανδημίας».

Η επιστολή της νέας προέδρου της ΠΟΣΤ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η έμπρακτη εμπιστοσύνη που μου επέδειξαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας με την εκλογή μου στη θέση της Προέδρου. Επιλογή που οφείλω να τιμήσω με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη μακρά ιστορία αγώνων και διεκδικήσεων των εργαζομένων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, με την κρίση της πανδημίας να επηρεάζει τις ζωές όλων μας, οφείλουμε ως εκπρόσωποι των εργαζόμενων να σταθούμε χωρίς παρωπίδες και αυταπάτες δίπλα στα υπαρκτά και μεγάλα προβλήματα τους, αλλά και να αφουγκραστούμε την αγωνία και την ανασφάλεια που γεννά η νέα πραγματικότητα της αναδιοργάνωσης των ΕΛΤΑ.

Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους δηλώνοντας ότι η νέα αγωνιστική πορεία που οφείλουμε να ακολουθήσουμε στόχο έχει ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον που μπορούμε και πρέπει να διεκδικήσουμε. Το καλύτερο αύριο που οραματίζεστε είναι ζητούμενο και για εμάς.

Είναι στάση ζωής και ηθική υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους, ενός εκ των μακροβιότερων οργανισμών της χώρας μας, που σε κάθε γωνιά της αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της ιστορίας αλλά και του μέλλοντος των ΕΛΤΑ.

Η νέα αυτή εποχή θα μας βρει πιο ενωμένους και πιο δυνατούς για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις νέες προκλήσεις που αναπόφευκτα γεννά ο δομικός ανασχηματισμός των ΕΛΤΑ, αλλά και η οικονομική και κοινωνική κρίση της πανδημίας.

Να είστε όλες και όλοι καλά και να προσέχετε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
 • Αξιότιμη Κυρία Ανδρέου,

  Με την παρούσα θα ήθελα να σας εκφράσω την απογοήτευση και δυσαρέσκεια μου από τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ Ηλιούπολης.
  Λόγω έλλειψης προσωπικού, δεν γίνεται η παράδοση αλληλογραφίας, παρά μόνο κάθε περίπου 15-20 ημέρες, με την συνέπεια την καθυστέρηση πληρωμής λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κα.

  Δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι εφόσον έχουν απολυθεί περίπου 20 άτομα και οι ελάχιστοι δεν μπορούν να εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών.

  Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε στην επίλυση του θέματος το συντομότερο δυνατόν για τη σωστή και σημαντική διανομή της αλληλογραφίας.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και περαιτέρω ενέργειες.

  Μετά τιμής,

  Σοφία Κάγκαρη
  Τύρφης 19/ 16345 Ηλιούπολη

  Απρίλιος 12, 2021

Αφήστε ένα σχόλιο