ΑρχικήMMMΣτις 1 και 2 Δεκεμβρίου η 5η Έκθεση Taxi Show στο Περιστέρι. Χορηγός επικοινωνίας το metaforespress.gr

Στις 1 και 2 Δεκεμβρίου η 5η Έκθεση Taxi Show στο Περιστέρι. Χορηγός επικοινωνίας το metaforespress.gr

H αποκλειστική κλαδική έκθεση για τη βιομηχανία των ταξί επιστρέφει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 1 και 2 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με χορηγό επικοινωνίας το metaforespress.gr.

Η 5η Έκθεση TAXI SHOW 2018 (οι πόρτες ανοίγουν στις 10 π.μ., το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου) θα συγκεντρώσει χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, φορείς, επιχειρήσεις, αρχές και ενδιαφερόμενους.

Στην φετινή διοργάνωση και, σε περισσότερα από 2.000 τ.μ. εκθεσιακών χώρων, το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου θα μετατραπεί σε μια βιτρίνα των πιο σύγχρονων οχημάτων, εξοπλισμού, εξαρτημάτων, τεχνολογίας και επιχειρηματικών υπηρεσιών για τον κλάδο του ταξί.

Η έκθεση προσφέρει στους επισκέπτες την απαράμιλλη πρόσβαση στο μέλλον της βιομηχανίας, με όλα όσα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία των επιβατών και να βελτιώσουν τις πρακτικές εργασίας και την παραγωγικότητα των επαγγελματιών, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους να δουν και να μάθουν.

Πολλά από αυτά θα καθορίσουν το σχεδιασμό, τις εξελίξεις και τις λύσεις του κλάδου ταξί στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια.

Η είσοδος για τους επαγγελματίες είναι ελεύθερη.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις ημέρες – ώρες λειτουργίας και για την πρόσβαση στην έκθεση, μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα: www.taxishow.gr.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο